Riyadoh Malam Jum’at – KM. Yasir Najja

Riyadoh malam Jum’at 04 January 2018
Miftahul Huda Al-faqih
KM. Yasir Najja

Rosululloh SAW, anjeuna ngadawuhkeun : pang nalangsa-nalangsana manusa dina poe kiamat nyaeta jalma anu ku Alloh dipasihan kasempatan pikeun milarian Elmu Alloh tapi eta jalma teu ngagunakeun eta kasempatan pikeun nyuprih Elmu.

Hadloroh, Khususon ila ruhi : KH. Choer Affandy, Hj. Oyoh Sopiah, KH. Enjang Sukanda, KH. Habib Aminulloh, dan para waqif pesantren. Lahum Alfatihah 😇🙏

Tinggalkan Balasan